La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Italiaanse dag in Restaurant Metropole

In navolging van het succes van de eerste keer, juni vorig jaar, is er op 14 april 2012 de tweede Italiaanse dag in restaurant Metropole.
Deze zaterdag staat in het teken van eten en drinken. Er zullen een aantal bedrijven aanwezig zijn die hun Italiaanse producten laten zien en proeven.
Er is ook een kookdemonstratie en natuurlijk kan er heerlijk (eventueel Italiaans) geluncht worden in het restaurant.

Deelnemers:

Puro Gusto Wijnimport is de Nederlandse importeur van exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen, afkomstig van het relatief kleine maar prachtige wijnhuis Stefania Mezzetti, dat al generaties lang top-wijnen aflevert.                         
Het landgoed beslaat in totaal 10 hectaren wijngaarden in Toscane en Umbrië waar Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot DOC Colli del Trasimeno en DOC Cortona, alsmede Grechetto en Trebbiano Bianco IGT worden verbouwd.
Alle druiven worden biologisch geteeld.
De wijnen behoren tot de beste van Italië en worden vermeld in de “Annuario dei migliori Vini Italiani" (Vademecum van de Beste Italiaanse wijnen, uitgaven 2009 en 2010) van Luca Maroni, een toonaangevende gids voor de wijnbranche. Met de etiketten van de DOC-wijnen, voorzien van Etruskische letters, heeft Stefania Mezzetti een Design-prijs gewonnen.  

www.puro-gusto.nl


Import en verkoop van Italiaans Servies uit Bassano del Grappa.
Servies dat nog steeds ambachtelijk wordt gemaakt.
Borden en schalen met daarop in reliëf uitgevoerde tomaten, citroenen , knoflook enz.
Servies, waarop een gerecht geserveerd, een waar feestje wordt.

Handgemaakte kleden
Tafelkleden op maat gemaakt, van jacquard in aardetinten, waarop uw servies en de gerechten nog mooier tot zijn recht komen!

www.italiaansservies.nl
DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u!

www.digusti.nl


Het Italiaanse merk Caffè Gourmet is een kleine en exclusieve koffiebranderij uit  Imola. Een Italiaanse koffie voor fijnproevers uit een streek die bekend staat om zijn gastronomie. Tobia Asioli, de eigenaar, selecteert alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen om zijn blends en Single Regions te maken.

www.c2cu.nl


Natuurlijk zal  La Gestione aanwezig zijn met een presentatie van diensten en producten.

Heeft u als bedrijf belangstelling voor deelname, neem dan contact op via mail: info@lagestione.com of bel 0183-562906 en  06 51 169830

Restaurant Metropole
Melkpad 3-5
Gorinchem