La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Italiaanse Kerstlunch in Restaurant Metropole

OP 17 december 2011 gaat La Gestione, in samenwerking met Trentanove, het kookseizoen 2011 afsluiten met een Italiaanse Kerstlunch in Restaurant Metropole.
La Gestione en Restaurant Metropole zijn begin dit jaar gaan samenwerken en dit verloopt heel goed en succesvol. De Italiaanse kookcursussen van La Gestione vinden plaats in het bijzondere sfeervolle restaurant Metropole van stichting Syndion. Ze leiden hier mensen op met een beperking voor een reguliere baan in het bedrijfsleven. La Gestione vindt het een uitdaging om met deze unieke keuken-en restaurantbrigade, het jaar af te sluiten met een Italiaanse Kerstlunch. Voor de samenstelling van het menu hebben Mark van Zuijdam, Metropole en Janny van der Vlies, La Gestione, de hulp ingeroepen van Ronald Verduijn, Trentanove uit Arkel. Met elkaar hebben ze een echte Italiaanse Kerstlunch samengesteld, die bestaat uit de traditionele vier gangen: antipasti , primo, secondo en dolce. Zij willen nog eens extra benadrukken dat de lunch ( en zeker met Kerst ) in Italie de belangrijkste maaltijd is. Een unieke kans om dichtbij huis hiermee kennis te maken. 

Kerstlunch menu:

Antipasti:

 •  Crostini con fegatini di pollo e confettura di cipolle                                                                     ( crostini  met kippenlevertjes, met een rode uienjam)
 • Salumi                                                                                                                       (verschillende soorten vleeswaren)
 • Scamorza affiumicata e pecorino confettura di fichi e balsamico                                                     Twee verschillende soorten kaas met een jam van vijgen en balsamico)
 • Lonza di fichi                                                                                                                        (een salami van vijgen)
 • Sott’olio da cipolline e scalogne                                                                                          (ingemaakte uitjes en sjalotjes)

Primo:

 • Melanzane alla parmigiana                                                                                                   (een lasagna van aubergines, tomaten en Parmezaanse kaas)

Secondo:

 • Porchetta con frittata di patate e peperoni arrosto                                                             (varkenvleesrollade  met een aardappeltaartje en geroosterde paprika’s)

Dolci:

 • Panna Cotta con nocciole                                                                                                      (Panna Cotta met hazelnoten)
 • Zabaione
 • Granita

Het menu kost € 25,00 p.p.

Om zeker te zijn van plaats bij deze unieke lunch is reserveren gewenst, via www.lagestione.com/contact  of www.restaurant-metropole.nl Telefonisch kan ook restaurant Metropole 0183-69 9736 of bij La Gestione 0183-56 2906