La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Masterclass voor fijnproevers ** Fabrizio Tesse

VOORAANKONDIGING

La Gestione organiseert in samenwerking met de Orta Beach Club uit Orta San Giulio, een serie unieke kookworkshops. In februari 2013 laten zij chefkok Fabrizio Tesse naar Nederland komen.


              

Fabrizio Tesse is geboren in Milaan en heeft gestudeerd aan de hotelschool in Arona. Na zijn afstuderen is hij zijn carrière begonnen bij Taverna del Pittore, ook in Arona. Bij Caffè Groppi in Trecate maakt hij een grote sprong voorwaarts in zijn loopbaan en ontwikkeling als chefkok. Na deze korte ervaring als chef, haalt hij voor Caffè Groppi, na zijn terugkeer, de eerste Michelinster binnen. Hij besluit terug te keren naar de basis om zijn passie voor koken beter tot uitdrukking te laten komen. Er volgt nog een educatief en verhelderend verblijf in Spanje, dan keert hij terug naar Italië. In eerste instantie naar Ligurië. Maar nu is hij terug waar het allemaal is begonnen, Piemonte. Na een periode gewerkt te hebben in Villa Crespi in Orta San Giulio (zijn chef daar noemde hem een 'volbloed' geboren om te koken) is hij vanaf maart 2012 chefkok in Locanda d'Orta, ook in Orta San Giulio. Hier geeft hij als echt vakman uitdrukking aan zijn grote passie voor het koken.

 


Wij zijn dan ook ontzettend blij dat wij hem bereid hebben gevonden om naar Nederland te komen, om zijn passie met u te delen.
Alle info m.b.t. deze workshops, zoals datum, tijd, locatie e.d. volgen z.s.m. op deze site. 

Kijk ook eens op: www.lagestione.com/nieuws

U kunt zich alvast (vrijblijvend) aanmelden voor deze unieke ervaring, via www.lagestione.com/contact . Het aantal plaatsen is beperkt. Als blijkt dat achteraf datum, tijdstip u niet uitkomen, dan bent u niets verplicht en vervalt de aanmelding. Maar voor nu in ieder geval zeker van een plaats.