La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Vakanties

Italië is voor heel veel mensen het Gardameer en Toscane, prachtige streken met veel mooie steden en cultuur. Maar wie bereid is verder te kijken zal tot de conclusie komen dat Italië in staat is je voor verrassingen te stellen.

De Marken en Umbrië zullen u iedere keer weer versteld doen staan. Verrassend groene heuvellandschappen, Umbrië wordt niet voor niets Het Groene Hart van Italië genoemd, afgewisseld met met majestueuze bergtoppen, waar in de winter niet zelden de sneeuw ontbreekt.

Gecombineerd met slaperige dorpjes, een vriendelijke bevolking, bijzondere streekgerechten, uitstekende wijnen, olijfolie en niet te vergeten de truffels maken deze streken meer dan de moeite waard voor een onvergetelijke vakantie.

Juist in deze regio´s hebben wij een aantal bijzondere vakantieaccommodaties voor u geselecteerd. Vakantiewoningen, appartementen, hotels en campings, waar u een onbezorgde vakantie kunt doorbrengen, genieten van een schitterende omgeving, het heerlijke eten, de cultuur, kortom, het echte Italiaanse leven. Gaat u voorkeur uit naar een rondreis, in plaats van verblijven op één plek, wij stellen de reis geheel naar uw wensen samen.

U kunt deze accommodaties rechtstreeks bij ons boeken. Als u het contactformulier invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Kies een regio

 1. Umbria
 2. Le Marche
 3. Toscana
 4. Sardegna
 5. Overige regio's