La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Borgo Monte Colognola

Voor meer info en beschikbaarheid

TORCHIO

Vroeger stond in dit appartement een middeleeuwse pers, die werd gebruikt voor het persen van de olijven. Vandaag de dag is het elegant gemeubileerd, en is er veel gebruik gemaakt van roodtinten. Het appartement is 70 m2, en bestaat uit één slaapkamer, een grote woonkamer met een sofabed, een keuken gecombineerd met een eethoek en een badkamer. Het is geschikt voor 2 tot 4 personen.

            

GRANAIO

De graanschuur van de middeleeuwse Borgo is veranderd in een in warme tinten oranje geschilderd appartement van 90 m2.  Er zijn twee slaapkamers, een grote eet-woonkamer, een keuken en en badkamer. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

                       

TORRETTA

De uitkijktoren uit het verleden, die was bedoeld om de hele Borgo te beschermen, is veranderd in een smaakvol gemeubileerd appartement, tevens geschikt voor gehandicapten. Het  50 m2  grote appartement heeft een woonkamer, met een sofabed, een keuken-eethoek, een slaapkamer en een badkamer en is geschikt voor 2 tot 4 personen.

                       

MUFFA NOBILE

De plek waar vroeger de druiven lagen te wachten tot ze geperst werden is nu het grootste appartement van 110 m2. Het is comfortabel en elegant ingericht in grijs-ornanje tinten. Het bestaat uit een grote woon-eetkamer, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers en is geschikt voor 4 tot 6 personen.

                           

FRANTOIO

De lichte blauwe kleur van dit appartement, 100 m2, doet denken en het blauwe water van het Lago Trasimeno en nodigt uit om tijdens de warme dagen van de zomer heerlijk te relaxen. Ooit was hier de oliemolen met houten pers. Er zijn twee slaapkamers, een grote woon- eetkamer, een keuken en een badkamer. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

                         

BOTTICELLA
Dit appartement was vroeger de plaats waar de schatten van de Borgo werden opgeslagen, de eikenhouten vaten met de opbrengst van de druivenoogst. Nu is het in licht gele tinten ingericht, het is 55 m2 groot  met één slaapkamer, een woonkamer met sofabed een keuken en twee badkamers. Je kunt er verblijven met 2 tot 4 personen.

 •                        


Prijzen: van € 590,00 voor het kleinste appartement in het laagseizoen tot € 1.100,00 voor het grootste in her hoogseizoen.
Voor aanvraag beschikbaarheid, vul het contactformulier in o.v.v. het refentienummer.
Ref.nr. CV-U003