La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Camping Arizona

Voor meer info en beschikbaarheid

Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. In het hoogseizoen wordt gestart met animatie. Op cultureel gebied valt er hier volop te genieten. U kunt naar Parma met zijn vele monumenten, een dagje naar Busseto, de geboortestad van Giuseppe Verdi, naar de kastelen op de omringende heuvels... of u kunt zich laten verwennen in één van de gerenommeerde thermaalbaden. De bekende baden van Salsomaggiore en Tabiano Terme liggen op enkele kilometers van de camping. Daar kunt u heerlijk relaxen en kuren.
Maak ook eens een fietstocht langs de Po, ga naar de stad Mantua met haar historische stadskern, Palazzo Ducale, of de stad Cremona.     

De omgeving is prachtig. In het heuvelachtige landschap valt veel te genieten,  zoals het kasteel van Torrechiara, iets ten zuiden van Parma. In Emilia Romagna  liggen ook enkele beschermde natuurgebieden. De camping ligt op maar een paar  kilometer van het Parco Regionale dello Stirone.

En naast de prachtige omgeving kunt u uiteraard genieten van de heerlijke gerechten van de regionale keuken.
De camping heeft 250 schaduwrijke plaatsen, met aansluiting voor elektra. De sanitairgebouwen zijn modern en van alle gemakken voorzien, met  gratis warm water. Er zijn aparte ruimtes die geschikt zijn voor invaliden.De Mobil Homes zijn comfortabel en uitstekend geschikt voor 4 tot 5 personen. Ze beschikken over twee slaapkamers, badkamer met douche, een woonruimte met keuken. Tevens is er warm/koud airco en satellite TV. Voor een verblijf langer dan vier dagen is bed- bad en keukenlinnen en de eindschoonmaak inbegrepen.

U kunt ook nog kiezen voor een verblijf in een Cottage of Bungalow. De Cottages zijn 32 m2, de Bungalows 27 m2. De inrichting van beide is nagenoeg gelijk , met in de Cottages, twee slaapkamers, de Bungalows, één slaapkamer, een woonruimte met keukenhoek, badkamer met douche. Airco en TV.

Verder kunnen de gasten beschikken over een mooi ruime bemeten zwembad, een restaurant, waar de lokale specialiteiten worden geserveerd, een bar met TV ruimte en een winkel, waar iedere dag vers brood verkrijgbaar is.