La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Casa Onda

Voor meer info en beschikbaarheid

Appartement “Girasole” (40m2 / 4 pers.) ligt op de begane grond. U beschikt over een slaapkamer met 2 persoonsbed plus een badkamer met douche en wc plus een woonkamer met keukenhoek en 2- persoons slaapbank. Buiten is er een eigen terras. Het appartement ligt aan de achterkant van het huis.

Appartement “Moro di Gelso” (40m2 / 4 pers.) ligt ook op de begane grond en heeft dezelfde indeling als appartement Girasole. U beschikt hier over een lang terras. Vanaf dit terras heeft U een panoramisch uitzicht over de omgeving. Voor het terras ligt nog een groot grasveld.

Appartement “Fiordaliso” (43m2 / 4 pers.) ligt op de 1e verdieping. Het ligt aan de achterkant van ons huis. Hier heeft U in plaats van een eigen terras een eigen loggia. Verder heeft het dezelfde indeling als de appartementen op de begane grond.

Appartement “Ulivo” (54m2 / 4-6 pers.) is ons grootste appartement. Het is gelijk aan appartement Fiordaliso, het heeft echter een grotere loggia. Dit appartement ligt aan de voorkant van ons huis.