La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Podere San Lorenzo

Voor meer info en beschikbaarheid

Ans en Sjef van Asten, Brabanders en 50+, zijn vanuit het Bourgondische Oisterwijk neergestreken nabij Gioiella, een klein dorpje niet ver van het Lago Trasimeno. 

De Podere ligt centraal tussen de bekende steden Siena, Arezzo, Perugia en Orvieto. De glooiende heuvels zijn veelal niet hoger dan 200 meter, in dit landschap van akkers, wijngaarden en olijfbomen liggen de kleine dorpjes op de heuveltoppen. De directe omgeving is uitermate geschikt om te voet of met de fiets te verkennen. Vanuit de podere zijn diverse routes uitgezet.

 Op onze Podere trachten wij U te laten genieten van La Dolce Vita gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid. De Podere, gebouwd in 1890, is omgeven door een Toscaanse tuin in aanleg, met terrassen op verschillende niveau’s. In de achtertuin ligt een zwembad (6X12mtr.) omgeven door een zonneweide, vanwaar u een mooi uitzicht hebt op de wijde omgeving.

Na een grondige restauratie beschikken wij over acht 2-persoons kamers verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, elke kamer heeft een eigen badkamer. De kamers beschikken verder over CV, telefoon, intercom, minibar en een safe.