La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Rustico del Bozzo

Voor meer info en beschikbaarheid

Casale “Rustico del Bozzo” ligt in een prachtig landschap met een ongekend weids uitzicht. Vanaf het terras heeft u een uitzicht van bijna 360 graden met in de verte de scherp afgetekende Apennijnen. 's Avonds veranderen de verlichte dorpjes het uitzicht in een sprookje. In de directe omgeving zijn prachtige stadjes en dorpjes te vinden met een rijke geschiedenis. 
Op twee kilometer afstand ligt het, ruim 1700 inwoners tellende dorpje Castelleone di Suasa. Hier bevindt zich een supermarkt, bar, restaurant,pizzeria, bank, enzovoort. Dit dorpje uit de Romeinse tijd, het oude Suasa, is bekend om opgravingen van een Domus uit de tweede eeuw en mozaïek-kunst die worden vergeleken met de kunsten in Ravenna.
Met 20 minuten rijden over een prachtige weg over de heuvels met overweldigend uitzicht, bent u aan de kust tussen Senigallia en Marotta.


De comfortabele appartementen San Pietro en San Paolo bevinden zich in de in authentieke stijl gerestaureerde stalla (stal). De comfortabele en sfeervol ingerichte appartementen zijn geschikt voor 2 tot 5 personen en zijn voorzien van woonkamer met houtkachel, keuken, badkamer en twee luxe slaapkamers. Iedere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden. Extra bedden kunnen eventueel bijgezet worden.


                                             Rustico del Bozzo                                        Santa Prudenza, Sant Pazienza                      San Paolo, San Pietro

In de voormalige “fienile”, de oude hooischuur, bevinden zich de luxe en zeer ruime appartementen Santa Prudenza en Santa Pazienza. Deze appartementen zijn in het voorjaar van 2010 gebouwd. Ieder appartement, gelegen op de begane grond, is ruim 65 vierkante meter groot, heeft 2 ruime 2 persoons slaapkamers, badkamer een woonkamer met compleet uitgeruste keuken met hetelucht oven. U beschikt over een, met zonnedoeken overdekt terras met fantastisch uitzicht over de Apennijnen.Een extra (kinder)bed kan worden bijgezet. De appartementen Santa Prudenza en Santa Pazienza zijn voorzien van centrale verwarming. Al onze appartementen zijn gelegen op de begane grond en zijn gelijkvloers.U loopt zo vanuit u appartement uw eigen terras op.