La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Villa Trent’otto en Villa Quaranta

Voor meer info en beschikbaarheid

Villa Trent’otto

Trent'otto

Dit huis staat onder aan de burcht van Loretello en is volledig gerestaureerd. Het heeft een ruime keuken, een eetkamer en een woonkamer met tv. Het hele huis heeft centrale verwarming en daarnaast heeft de huiskamer een houtkachel.
De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur: een koelkast, oven, gaskookplaat, vaatwasser en magnetron. De badkamer beneden heeft een wc, douche, wastafel en een wasmachine. Boven zijn twee slaapkamers, één met een balkon en één met eigen wc en douche. Tevens is er een kinderbedje. Achter het huis is een terras, waar men – onder de pergola zittend – uitkijkt over de heuvels richting de Apennijnen.
Het huis is geschikt voor vier tot vijf personen. Handdoeken en linnengoed zijn aanwezig.

Villa Quaranta

Quaranta

Dit huis staat op een kleine heuvel naast nr. 38. Het is geheel gerenoveerd in de typisch in Italiaanse stijl met mooie balken. Het heeft een ruime woonkamer en eetkeuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur: koelkast, oven, gaskookplaat, vaatwasser en magnetron. De badkamer beneden heeft een wc, douche en een wastafel. Een wasmachine is eveneens aanwezig.
Boven zijn drie slaapkamers en een zeer ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Een kinderbedje is aanwezig.
Ook hier is achter het huis een terras, waar men uitkijkt over de heuvels richting de Apennijnen. Het huis is geschikt voor vier tot zes personen. Handdoeken en linnengoed zijn aanwezig.