La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Alle appartementen in Toscana

 • Borgo Val D'orcia

  Borgo Val D'orcia

  SARTEANO In het hart van de Val d'Orcia, aan de westkant Mt. Cetona ligt deze Borgo, die dateert uit de 17de eeuw. Recent gerestaureerd met behoud van de authentieke details, beschikt de Borgo over 11 appartementen, vier twee persoonkamers en twee suites. De Borgo is omgeven door een mooi aangelegde tuin, met veel verschillende planten, bomen en struiken en een panaoramisch aangelegd zwembad.
  De omgeving leent zich uitstekend voor verschillende uitstapjes naar bv. de steden Orvieto, Perugia, Assisi en Cortona.  Goede treinverbindingen naar bv. Rome en Florence. De omgeving van de Borgo is ook heel geschikt voor het maken van wandelingen.

  Meer informatie
 • Tenuta Brancoleta

  Tenuta Brancoleta

  Tenuta Brancoleta, de perfecte plek voor een ontspannen vakantie en een goed vertrekpunt om alle Toscaanse en Umbrische hoogtepunten te bezoeken. Eleonora, uw gastvrouw tijdens uw verblijf staat u terzijde met hulp en advies waarnodig. Veel bezoekers van onze Tenuta hebben genoten van de  Toscaanse gastvrijheid, de prachtige natuur en Toscaanse gerechten. Steden als Florence, Siena, Assisi, Cortona en Rome zijn binnen handbereik en ook het beroemde Chianti-gebied ligt in de buurt.

  Meer informatie