La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Alle agriturismo in Umbria

 • La Casa Colonica

  La Casa Colonica

  La Casa Colonica is een typische boerderij uit Umbrië, die met veel gevoel voor detail en de originele architectonische karakteristieken is gerestaureerd. Rustig gelegen nabij he Lago Trasimeno en in de nabijheid van veel bekende steden, zoals Cortona, Perugia en Orvieto. La Casa Colonica wordt omgeven door een mooie tuin met twee zwembaden, waar het in de warme Italiaanse zomer goed toeven is.

  Meer informatie
 • San Severo

  San Severo

  PASSIGNANO SUL TRASIMENO  Agriturismo San Severo ligt op een mooie rustige plek, met een panoramisch uitzicht op de heuvels, die het LagoTrasimeno omringen. In de oude boerderij zijn 7 appartementen gerealiseerd, die allemaal met gevoel voor de orginele karakteristieken zijn gerestaureerd. Ieder appartement heeft zijn eigen terras met een mooi uitzicht. Ook het zwembad ligt op een plaats met een fantastisch vergezicht over het meer. Deze Agriturismo functioneert nog echt als agrarisch bedrijf. Er worden verschillende soorten appels gekweekt, die ter plaatse te koop zijn.

  Meer informatie
 • Villa Roccaccia

  Villa Roccaccia

  Villa Roccaccia is van oorsprong een oud huis, het oudste gedeelte dateert van rond 1600, in de eeuwen daarna zijn er verschillende delen aangebouwd. Het is gelegen in één van de mooiste  gedeelten van Tuoro sul Trasimeno. omgeven door heuvels, olijf- en wijngaarden. Een perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

  De Villa heeft drie comfortabel uitgeruste appartementen, allemaal gesitueerd op de begane grond, met eigen ingang en terras. Het vierde appartement is voorjaar 2018 gereed. Allemaal grenzend aan de tuin met het zwembad. (zwembad gereed seizoen 2018)

  Meer informatie