La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Alle appartementen in Umbria

 • L'Antico Molino

  L'Antico Molino

  Deze vakantieaccommodatie ligt in Passignano sul Trasimeno - San Donato. Aan het eind van een met pijnbomen en cipressen omzoomde laan ligt dit appartmentencomplex. De superstrada is niet ver, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Centraal gelegen voor dagtripjes naar bv. Perugia en Assisi.

  Meer informatie
 • La Fonte di Montebuono

  La Fonte di Montebuono

  Vlakbij het Lago Trasimeno, tussen de akkers en glooiende heuvels van het Umbrische platteland, omringd door olijfbomen staat het oude stenen huis, gerenoveerd in harmonie met het prachtige landschap. Comfort, traditie, oog voor detail, natuur en ontspanning zijn slechts enkele van de elementen die er voor zorgen dat uw verblijf op deze plek garant staat voor een onvergetelijk verbijlf. 
  U kunt verblijven in één van de 12 appartmenten of in één van de twee villa's.
  Onze gasten hebben tot hun beschikking een zwembad, mountainbikes, een gemeenschappelijke ruimte, uitgerust met barbecue en pizza-oven, met de mogelijkheid om buiten te dineren.  De rust, de natuurpaden in de typische mediterrane bos, de geuren en de stilte van de velden zijn de essentie van deze boerderij.

  Meer informatie
 • La Fattoria

  La Fattoria

  TUORO SUL TRASIMENO Het complex is van origine een klooster van rond 1700. Omgeven door een mooie grote tuin met zwembad, barbecue en houtoven. Gedurende de laatste jaren zijn de appartementen gerestaureerd en opnieuw gemeubileerd, de terracotta vloertegels en de houten balkenplafonds zorgen voor een warme atmosfeer. Ieder appartement heeft zijn eigen ingang en centrale verwarming. Het complex ligt mooi in het groen tussen de velden met zonnebloemen, graan en de hellingen met olijfbomen. Het Lago Trasimeno is slechts op enkele minuten afstand. Een uitstekende uitvalsbasis voor bezoeken aan steden als Perugia, Arezzo, Rome, Siena en Cortona.

  Meer informatie
 • San Martino

  San Martino

  PASSIGNANO SUL TRASIMENO  San Martino bestaat uit twee perfect gerestaureerde Umbrische boerderijen, uit de 19de eeuw. Het complex ligt in groene oase van olijfbomen, 100 jaar oude eikenbomen en fruitbomen en bloemen
  Het ligt 100 meter van het Lago Trasimeno. Er zijn 12 appartementen gelegen in de gebouwen Le Pedate  en San Martino.

  Meer informatie
 • Il Convento

  Il Convento

  PACIANO IL Convento, ten zuiden van het Lago Trasimeno, op 1,5 km van Paciano en Panicale, in de heuvels en de bossen, ligt dit buitengewoon bijzondere complex. Dit voormalige klooster, van de Fransicaner broeders dateert uit 1496. Het is veranderd in een luxueus appartementencomplex, met behoud van veel originele detalis. De appartementen zijn vernoemd naar de broeders, ieder in eigen kleur en met veel gevoel voor smaak ingericht met antieke meubels. Alsof je thuiskomt!!!
  Het uitzicht is panoramisch, natuurlijk ontbreekt het zwembad niet. Een ervaring die u niet mag missen.

  Meer informatie
 • Borgo Monte Colognola

  Borgo Monte Colognola

  MONTE COLOGNOLA (Magione) In het groene hart van Italië, tussen de groene heuvels van Umbrië, ligt deze Borgo, daterend uit de XIV eeuw,  met zes zorgvuldig gemeubileerde appartmenten. Omgeven door olijfbomen en met een magnifiek uitzicht op Lago Trasimeno.
  Hiet kunt u tussen comfort en elegantie genieten van Umbrië, waar ieder seizoen zijn eigen gezicht heeft.

  Meer informatie
 • La Rosetta

  La Rosetta

  MAGIONE – TORRICELLA - Relais “La Rosetta”  ligt in Torricella bij Magione, direct aan het Lago Trasimeno. Het huis dateert uit het begin van de 20ste eeuw en is recentelijk geheel gerenoveerd. Er zijn zeven comfortabele appartementen in gerealiseerd, ieder 50 m2, met twee kamers. Alle appartementen hebben een mooi uitzicht op het meer. Naast het huis ligt een zwembad, waar het goed toeven  is op warme zomerse dagen.

  Meer informatie
 • Villa Gosparini

  Villa Gosparini

  Een verblijf in Villa Gosparini betekent een vakantie in een comfortabel, smaakvol ingericht appartement op een toplocatie! Hier vindt u een combinatie van de rust op uw logeeradres en de levendigheid en gezelligheid van de directe omgeving.


  Meer informatie
 • La Cucina

  La Cucina

  La Cucina is een onderdeel van Villa Roccaccia, gelegen in het mooiste gedeelte van Tuoro sul Trasimeno.

  Meer informatie