La Gestione

 1. Photo
 2. Photo
 3. Photo
 4. Photo
 5. Photo
 6. Photo
 7. Photo
 8. Photo
 9. Photo
 10. Photo
 11. Photo

Alle villas in Umbria

 • Villa Giulia

  Villa Giulia

  Een oude olijfoliemolen, daterend uit 1800, is gerestaureerd volgens de locale architectonische stijl en getransformeerd in Villa Giulia. De villa heeft een panoramische ligging onderaan de voet van de hellingen van Monte Gualandro, op de grens van Toscane en Umbrië, met een uitzicht over het Meer van Trasimeno. 

  Meer informatie
 • Villa Capelvenere

  Villa Capelvenere

  TUOR SUL TRASIMENO Deze villa ligt in de groene heuvels, net even buiten Tuoro, met een schitterend uitzicht over het dorp en het meer. Buitegewoon rustig gelegen, midden in de bossen. Deze plaats is uitermate geschikt om als familie of met een groep vrienden een ontspannen vakantie door te brengen. Het meer en het dorp met alle voorzieningen zijn op enkele minueten afstand .

  Meer informatie
 • Villa Preggio

  Villa Preggio

  UMBERTIDE - PREGGIO – Een grote villa, rustig gelegen in de groene heuvels van Preggio, met een panoaramisch uitzicht over de omgeving. De oppervlakte van de villa beslaat  650 m2 en is verdeeld over zes verdiepingen. Dit is een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor een vakantie met vrienden of familie bijeenkomst ter ere van huwelijk of andere feestelijkheden. Er zijn zes slaapkamers met ieder een eigen badkamer. In totaal zijn er vijftien slaapplaatsen.

  Meer informatie